vrijdag 25 november 2011

Winnie

Winnie op suede met pastel :D
Achtergrond moet nog, expres zo gedaan. Ik neig er naar om deze kat extra pondjes te geven die de kat niet had. Dus dan kan ik aan het eind nog wat bijschaven ;) Uurtje of 2 aan gewerkt denk ik. Foto is niet al te goed, komt doordat ik de foto in de avond heb genomen... Maar de volgende zal beter zijn ;)


Iets verder :)
4 opmerkingen:

 1. Dit begint al mooi uit te zien. Ik ken suedepapier niet echt, dus weet ook niet hoe dat werkt met pastel. Zou ik toch eens moeten uitproberen. Trouwens, wel leuk zoals het bekje openstaat.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel :D, Winnie is zo goed als af, maar met vals licht is het werkje niet te fotograferen :( Ook ik vond z'n bekkie open op de foto erg leuk :) Daarom ook deze foto uitgekozen om uit te werken.
  Suède is fijn om met krijt de onderlaag er op te smeren, er in smeren met een sponsje of met je vingers. Daar overheen is het gewoon tekenen :D Resultaat is dichter pastel op ondergrond en ziet er zacht uit door suède. Velours is meer voor de dieren en suède meer voor de portretten. Wilde toch even een dier op suède proberen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank je voor je uitleg. Dan ga ik het eens een keertje kopen en uitproberen. Ik ben benieuwd hoe dat werkt. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En ik ben benieuwd wat je er mee gaat maken :D

  BeantwoordenVerwijderen