woensdag 28 september 2011

Kunstveiling Leonardo


Vrienden Leonardo Gooi en omstreken

Logo Vrienden Leonardo onderwijs Gooi en Omstreken: Huizen, Blaricum, Laren, Bussem, Naarden, Hilversum, Weesp, Wijde Meren, Eemnes
De basisfinanciering van het Leonardo-onderwijs gebeurt vanuit publieke middelen, dus door de reguliere onderwijsbijdragen van de rijksoverheid. Om de extra kosten van het Leonardo-onderwijs te dekken is er per kind per schooljaar een bedrag van € 2500 nodig. Deze extra kosten voor de kleinere groepen, speciale vakken en een schoollaptop moeten vooralsnog worden gefinancierd via donaties en subsidies.
De Stichting Vrienden van Leonardo Onderwijs Gooi en Omstreken (VLOGO) zorgt voor de materiële en financiële ondersteuning van Leonardo-onderwijs in de regio ‘t Gooi en omstreken. Dit om deze vorm van onderwijs aan hoogbegaafde kinderen mogelijk te maken, te bevorderen en in stand te houden.
St. VLOGO zorgt er samen met de aangesloten scholen (zowel basisonderwijs als voortgezet onderwijs) voor dat ook aan deze groep kinderen passend onderwijs kan worden gegeven.
Het vermogen van de stichting wordt gevormd door o.a. subsidies, giften en donaties.


Hierbij mijn bijdrage:

Uiteraard zijn er vele prachtige kunstwerken die geveild gaan worden. Neem een kijkje op http://www.kunstveilingleonardo.nl/


Hoe kunt u bieden?

Heeft u belangstelling voor een kunstwerk en wilt u niet wachten tot de veiling?
Neem dan contact op via kunstveiling@leonardogooienomstreken.nl, ovv het nr en de naam van het kunstwerk en de naam van de kunstenaar.
We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.
De datum van de veiling is zaterdag 29 oktober, van 19.30 – 22.00 uur in de bibliotheek van Huizen.

1 opmerking: