dinsdag 15 oktober 2013

testing testing 123

Zo dan. Nieuwe kist aangeschaft van Rembrandt en om te testen heb ik (eindelijk) Gijssie even als slachtoffer genomen. Nog niet af, maar hieronder zie je wel al hoe het ongeveer wordt (nog een paar dingen, zoals neus en her en der nog wat haartjes) Ik heb alleen even goed licht nodig om laatste dingen nog te doen. To be continued. Overigens houdt Gijssie de boel wel goed in de gaten of ik het wel goed doe (zie foto)
4 opmerkingen:

 1. Veel plezier met je nieuwe aanwinst, de poes is al heel mooi ...
  groetjes,
  Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Simonne :) Ik heb al een tijdje zitten loeren naar een nieuwe set en was echt zo blij als een kind toen deze werd geleverd. Moest wel lachen om mezelf :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Lisa:) Leuk is dat he, als je jezelf trakteert op iets moois. Ik kan dan ook helemaal opgelaten zijn:) Het is wel een prachtige set hoor. Gijssie is wel een hele lieve poes en vast trots dat je hem namaakt. Zo te zien wordt hij heel mooi! Fijne dag:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Renate. Dat is zeker erg leuk om mezelf wat te trakteren op zulke "snoepjes". Dank je wel. :) . ik moet 'm nog af maken. Maar moet het even bij daglicht doen en ik zit veelal in de nachtdienst. Dus ik kijk er naar uit om de laatste toefje nog aan te brengen en dan heb ik eindelijk mijn eigen lieve kat aan de muur :D (nu de andere nog)

  BeantwoordenVerwijderen