maandag 17 september 2012

Nog een poezebeest, bijna af..


6 opmerkingen:

 1. Schitterend, de ogen zijn prachtig geschilderd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Lisa:) Ik vind je katten geweldig mooi! Ik vind het sowieso toppie dat je meedoet aan een veiling voor een katshelter. De echte dierenliefhebber. Als ik wat mooier kon schilderen zou ik ook een schilderij doneren. Zou me een heel goed gevoel geven! Groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lisa, je poezebeesten zijn heel mooi, vooral die ogen....
  ik wou dat ik het kon.
  groetjes,
  Simonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Renske, ik heb moeite gehad met de ogen, een stoeipartijtje zeg maar. Ben blij dat het goed gekomen is :D
  @ Renate, dank je wel! Stiekem even naar je aquarellen gekeken. Zitten mooie dingen tussen. Aquarel is iets wat ik denk ik maar niet eens ga proberen. Lijkt me erg lastig.
  @ Simone, Dank je wel! Geloof me, als je de handvaten toegereikt krijgt dan kun jij ook een prachtige kat maken hoor! Je kunt al schilderen :D Mooi hoor die bloemen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Lisa, ik kwam op je blog via googlen op conté krijt. Ik vind je katten echt heel mooi! Met welk materiaal heb je deze grijze kat gemaakt?
  Groetjes,
  Renate

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo Renate,
   Leuk dat je via google op mijn blog terecht bent gekomen. Dit werk is gemaakt met soft pastel (droog pastel) op suede-karton (wat gebruikt wordt als passe-partout papier)
   De meeste katten heb ik hiermee gemaakt vanwege de zachte uitstraling door de materialen alleen al, een goede basis om er dieren op te maken.
   Groetjes
   Lisa

   Verwijderen