dinsdag 15 november 2011

Duo portret. Moet volgende week af zijn...

Ik denk.... dat dat wel gaat lukken. ;)
Dit werk is nog niet af zoals jullie zien, maar ik ben wel een heel eind gekomen weer deze nacht.

6 opmerkingen:

 1. En dit ziet er ook al mooi uit. Ik ben er van overtuigd dat ook dit schitterend wordt. ;-) Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Renske :D Is eens wat anders dan schilderen :D Alhoewel ik ook met pastel beetje het idee heb dat ik aan het schilderen ben (menging kleuren en zo) alleen dan droog.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je weet dat je met pastelkrijt ook nat kan schilderen? Als het dan droog is, kan je gewoon weer verder gaan met droog pastel. Ik vind het leuk en mooi materiaal om mee te werken. Het mengen van kleuren is soms wel eens ingewikkeld, maar dan ook gelijk een uitdaging om het dan zo goed als mogelijk te krijgen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik las zo iets ja. Dat klinkt ook erg gaaf. Alleen kan ik niet met pastel op papier overweg, denk niet dat het werkt op suede/velours? Ik vind het mengen van kleuren wel even wennen, maar uiteindelijk heb ik er een penseel bij gepakt en dat bleek de oplossing :D (mooie resultaat van overgangen)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik denk dat ik dat ook maar eens ga doen, mengen met een kwast. Tot nu toe heb ik daar een doezelaar voor gebruikt, maar dat gaat niet altijd naar wens.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vond de kwast een zeer goede oplossing, alleen gevoelig voor stof? neem een maskertje. Er komt door de kwast echt veel los. Ik kijk uit naar werk waar je de kwast bij hebt geprobeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen