zaterdag 6 augustus 2011

Catshelter op de valreep... nog 1 extra


Pastel op velour A4 formaat. 
Ik vond een foto van Lucifer die ik kwa pose prachtig vond. Ook de sprekende ogen. Ik wist toen al dat ik die graag wilde gaan maken met pastel. Met dank aan de eigenaar van Lucifer dat ik zijn foto's mag gebruiken als referentie materiaal :) Foto gaf weinig informatie wat betreft de kattenharen/neuslijnen. Deze heb ik zelf erbij bedacht. Daardoor was het wat lastiger dan dat ik had ingeschat. Na wat frustratie momentjes, toch een resultaat gekregen waar ik tevreden mee ben ;)
Dit werk gaat naar Catshelter. 
Catshelter gaat 4 oktober van start met de veiling. Meer informatie volgt tegen die tijd ;)

8 opmerkingen:

 1. Ik ben voor het eerst op je blog, maar ik vind je 'klieder'kunst schitterend. Deze kat is werkelijk mooi getekend met pastel. Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom op mijn blog dan :) Dank je wel Renske. Ik begin ook steeds meer plezier met pastel te krijgen. Alhoewel wel op velour, op papier lukt het me nog niet helemaal ;) Ik zie dat jij dat wel goed onder de knie hebt op je blog, mooi hoor die honden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. supermooi, Ik zag op tekenenenschilderenenzo dat je een site had en kwam maar effe piepen, super mooi die kat, ik dacht eerst dat ze digitaal was getekend maar toen zag ik pastel staan, dus zéééééér goed gedaan :)...
  groetjes

  illeken

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Illeken,

  Dank je wel voor je reactie. Pastel is niet mijn standaard materiaal. Maar door schilderenenzo ben ik door de hype gegrepen en heb ik zelfs een workshop bij Daisyree gevolgd. Vanaf dat moment bedenk ik me iedere keer weer: wat zal ik eens met pastel gaan doen? ;)
  Tot op het forum ;)
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je maakt hele sprekende katten, Lisa. Heel erg mooi:-)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Via Art by Renske hier eens komen kijken. En als kattenliefhebber zeg ik: wow, wat mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo Inge,
  Welkom op mijn blog :) Leuk dat je via Renske op mijn blog terecht bent gekomen. Renske kan er overigens ook wat van :D (maakt mooie dingen)
  Dank je wel voor je compliment :D
  Ik heb een kijkje genomen op je site. Heftig onderwerp, maar ik denk voor veel mensen herkenbaar en ik denk ook dat het leerzaam is.

  BeantwoordenVerwijderen