dinsdag 23 november 2010

Winnie

Winnie is de overleden kat van een vriendin van me. Speciaal voor haar heb ik Winnie op papier gezet. (speciaal papier geschikt voor olieverf, zodat inlijsten mogelijk is) met olieverf.  A4 Formaat. Uiteraard opgebouwd met lagen,  3 lagen in totaal. Omdat ik altijd de verschillende fases laat zien heb ik tussendoor foto's genomen maar niet op de blog gezet aangezien ze niet wist dat ik hier mee bezig was. Nu alle fases bij een... in 1 post
 En dan het eindresultaat

2 opmerkingen:

  1. Wat een schatje en onwijs mooi heb je Winnie geschilderd. Dacht eerst dat het een foto was. En dat dacht mijn ouders ook toen ze hem zagen. Nee echt klasse. Ben ontzettend blij met dit schilderij. Niet alleen omdat het Winnie is, maar ook omdat jij hem gemaakt heb. Dankje echt super.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heej Lorelei :)
    Dank je wel voor je reactie hier op mijn blog. Ik had je reactie natuurlijk al irl ;) Ik ben blij dat je Winnie er in herkent. Ik vond dit erg leuk om te doen! Was wel een uitdaging, maar Winnie was een goed model voor mijn eerste katschilderij ;) (prachtig koppie had ze, met een leuke blik op de foto) You're more than welcome (K)

    BeantwoordenVerwijderen