maandag 26 april 2010

tijd voor een nieuwe...Gisteren ben ik aan een nieuwe begonnen. Ik heb nog wel wat kleine dingetjes te veranderen aan de vorige, maar die moet eerst even goed drogen.
Orchidee met vrouw :)

4 opmerkingen:

 1. Erg mooi, ook die vorige. Heel anders maar toch met vrouwen er in. Erg leuk en goed creatief bedacht. Mooi gedaan. Erg leuk, Ben benieuwd hoe die is in het echt. Kan je er ook een maken met een zonnebloem????? ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank Lorremeis :D
  Hij is in het echt nog niet af :S Hij is nu echt alleen wit en blauw. (was met geel er door heen, maar dat groene stond me niet aan, ik heb iets tegen groen denk ik :S )

  Zonnebloem? Gaat op mijn lijstje! (ja ik heb een lijstje met bloemen als uitdaging :D) Mag ik vragen waarom zonnebloem??

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Natuurlijk mag je dat vragen. Vind het zelf een mooie bloem. En mijn zus en ik poten een lange tijd steeds zonnebloemen in onze eigen tuin. Afgelopen jaar en dit jaar niet gedaan want ik heb geen geduld tot die eindelijk is uitgebloeid :) hihi Maar ze zijn en blijven erg mooi. Ben benieuwd naar je lijstje en hoe de vrouwen er inpassen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aaaaaaaaaaaaaaaaah vandaar.. Ik ga zonnebloem ook op mijn lijstje zetten. Dus wie weet kan ik er wat mee. Misschien ook niet... We zullen het zien :)

  BeantwoordenVerwijderen