maandag 21 september 2009

kliederen geen vlammende narcis meer.Gisteren heb ik 2 uurtjes gevonden om nog even aan de narcis te werken. Lastig lastig. Heb geprobeerd wat meer diepte er in te krijgen. Denk dat dat wel gelukt is. Alleen de rand ben ik nog niet tevreden over. Een klein stukje moet verder naar voren komen nog. Iets minder rode blaadjes, maar hou rood er wel in, vind ik persoonlijk mooi namelijk. Niet echt een narcis, zie dit dan als de verbeterde narcis ;)

4 opmerkingen:

 1. Je werkt hard hoor! Ik vind het wel jammer dat het geel nu wat "zachter" geworden is, ik vond het felle donkere wel wat hebben, of ligt dat aan de foto? Ik doe maar een eerste gooi naar een naam "holding on". Succes met de afronding en het zoeken van een passende naam!
  Ingelein

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Ingelein.

  Dank voor je snelle reactie :)
  Dat geel is iets zachter geworden, dat klopt wel, maar ik ga er nog een laagje overheen doen om iets diepere kleuren te krijgen nog. Dus donkergeel komt er nog over heen.
  Holding on vind ik ook een mooie naam :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. he lisa,

  wauw, jij bent echt goed. Ik denk dat kliederen meer op marloes zal slaan...
  wat gaaf als je zulke mooie dingen op doek kan zetten!!

  groetjes lisette (zus van marielle)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heej Lisette,

  Leuk dat je mijn blog hebt bezocht en bedankt voor je compliment (en sorry voor late reactie) Ik ben dol op kliederen :D
  Kliederen is ontstaan doordat ik cursus volgde en Andre iedere keer riep: "Veel plezier op je kliederklas". Soms lukken dingen wel en soms niet. Maar ik vind het heerlijk om het te proberen. :D

  groetjes
  Lisa

  BeantwoordenVerwijderen